Little Known Facts About بیماری پسوریازیس مسری است؟.
Little Known Facts About بیماری پسوریازیس مسری است؟.
Blog Article
آیا پزشک به شما گفته است که دچار پسوریازیس ناخن شدهاید؟ پسوریازیس پوست نوعی بیماری پوستی مزمن است که باعث خشکی شدید پوست و فلس برجسته روی ناخن میشود. در این بیماری خودایمنی بدن سلول اضافی تولید میکند که روی سطح پوست جمع میشوند.
راه قطعی برای پیشگیری از پسوریازیس ناخن وجود ندارد، زمانی که به آن مبتلا میشوید در برهههای مختلف بیماری عود میکند، بهبود مییابد و دوباره بازمیگردد.
این بیماران به دلیل ناتوانی در برقراری ارتباط اجتماعی، در جامعه ، محیط کار و مدرسه با مشکلات زیادی روبرو هستند.
بستری در بیمارستان : در صورتی که بیمار به خود آسیب بزند و یا فضای خانه جهت نگهداری نامناسب باشد، بیمار باید در بیمارستان بستری شود.
فلج شدن تارهای صوتی چیست؟ راه های درمان فلج شدن تارهای صوتی
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ایده ساخت عروسک فرشته با نخ کاموایی و مروارید / ساخت صنایع دستی کاموایی
دکترتو یک وبسایت سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
این گرما عروق خونی اضافی در پوست که در ابتلا به پسوریازیس مؤثر هستند را تخریب میکند. برای مشخص کردن محل پوست که باید تحت درمان قرار گیرد، لیزر نور ماورا بیماری پسوریازیس مو بنفش ساطع میکند.
ریسپریدون یک داروی ضدجنون آتیپیک است که اداره مواد غذائی و داروئی ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۹۳ سودمندی آن را برای درمان اسکیزوفرنی، در سال ۲۰۰۳ برای درمان کوتاه مدت علائم شیدایی و ترکیبی افسردگی-شیدایی در اختلال دو قطبی و در سال ۲۰۰۶ برای درمان بیقراری مبتلایان به اوتیسم تأیید کرد.
توانبخشی : ارائه آموزش های لازم جهت داشتن زندگی مستقل و متمرکز.
بیماری رایجی است که با زرد یا سفید شدن زیر نوک ناخن شروع میشود.
تحقیقات نشان میدهد که عوامل ژنتیکی در ابتلا به این بیماری تأثیرگذار هستند و این بیماری ممکن است به ارث رسیده و در اعضای یک خانواده منتقل شود.
بعضی از عوارض بسیار نادر ( ۷ در میلیون ) ممکن است با مصرف این دارو ایجاد شود (سندرم استیونس جانسون) که با زخم هایی در دهان یا روی پوست همراه با تب یا بدون تب مشاهده شود. در یان صورت دارو را فورا قطع کنید و به پزشک اطلاع دهید.